”Træfældning København” – Det var jeg nødt til at google!

Jeg googlede træfældning København.

Min bror og sin kæreste har lige holdt en rigtig dejlig housewarming. De flyttede fra en to-værelses lejlighed på Østerbro til et drømmehus i Valby. Alt kører som det skal, men det tog hårdt arbejde inden de kunne fejre deres nye hjem. Der er mange sjove historier omkring deres flytning, men den bedste er nok den gang min bror ringede til mig i panik og skreg: ”Træfældning København! Skynd dig at google det!”

Træfældning København? Lidt mere forklaring, tak…

Min bror og jeg voksede op midt i byen, og lejligheder havde altid været det eneste type hjem som vi kendte til. Det gjorde flytningen endnu mere spændende, da en af os endelig skulle opleve at bo i et stort hus. Alt gik som forventet. Flytningen var hård og tog hundrede år, men der var ingen dårlige overraskelser – eller det troede vi, i hvert fald…

Du skal google Træfældning København søs!

Dagen efter flytningen – som var en søndag – ringer min mobil præcis kl. 10. Det er sjovt at tænke på den detalje, fordi min bror godt ved at jeg nægter at svare inden da, når det er weekend. Jeg kan forestille mig, hvor hårdt det må have været for ham at vente indtil det var “acceptabelt” at ringe til mig. Jeg lå stadig i seng, men tog telefonen da jeg kunne se, at det var ham der ringede. Det var der, at han råbte de mest mærkelige ord jeg har hørt ham sige til dato: ”Træfældning København!”

Derfor skulle jeg google “Træfældning København”

Jeg var meget søvnig og kunne simpelthen ikke fatte, hvad ”Træfældning København” nu skulle betyde. Ærligt talt, tror jeg ikke, at jeg havde hørt ordet ”træfældning” før. Men jeg var alligevel nødt til at skynde mig at google det, da min bror skulle have et kontaktnummer med det samme.

Inden jeg kunne spørge ham, hvorfor han ikke selv kunne google det, fortalte han mig, hvad problemet var. Ifølge ham, var der et træ i haven, som var ved at velte ned i hans hus! Jeg begyndte at grine, da det lød latterligt. Jeg havde lige været hos dem og kunne ikke huske, at jeg havde set et eneste skævt træ. Det viste sig, at der havde været intens tordenvejr den aften, som skubbede træt ud af plads. Jeg var stadig ikke helt med, men skyndte mig om at skaffe kontakten til min bror. Jeg fandt et fantastisk firma, som hedder 3ned, og de tog sig rigtig godt om min brors træ.

Har du selv brug for hjælp med at løse et træ-relateret problem kan jeg anbefale, at du googler “Træfældning København“. Eller endnu bedre: Bare klik på linket!

Her er et link til dig, der gerne vil udføre noget frivilligt arbejde i udlandet.