Hvad ligger en undervognsbehandling pris på?

Jeg skulle fornyligt have en undervognsbehandling på min bil, bland andet for at beskytte mod rust. Men jeg anede ikke hvad en undervognsbehandling pris lå på. Så på grund af alt mit research, som faktisk var ret tidskrævende, tænkte jeg, at jeg ville skrive en nem og overskuelig blogpost, som I forhåbentlig kan få gavn af.

Hvad ligger en undervognsbehandling pris på?

Lad os først tale om undervognsbehandling pris. Den præcise pris for en undervognsbehandling afhænger af din bils mærke og model, og det var det svar jeg fandt overalt på internettet. Derfor endte jeg med at måtte køre rundt til bilforhandlere. Men en torsdag aften, da jeg bare sad og surfede på internettet faldt jeg over Quickpots hjemmeside og informations om undervognsbehandling. Det var også nemt at få en undervognsbehandling pris. Alt du skal gøre, er at indtaste din nummerplade, og derfra får du et godt tilbud på din undervognsbehandling. Og hvem gider døje med rust under bilen? Ingen. Så tag et kig inde på Quickpots hjemmeside og nyd deres hurtige service. Jeg gad ihvertfald godt have vidst, at jeg ikke behøvede at køre rundt til diverse bilforhandlere omkring, der hvor jeg bor.

Hvorfor få en undervognsbehandling?

Kort og godt: Fordi den danske vinter er hård, og du ikke vil have, at din undervogn skal ruste. Undervognen kan begynde at ruste, på grund af regn, fugt, sjap, og salt. Alt sammen noget vi ikke rigtig kan undgå igennem vinteren. Jeg var rigtig glad for min undervognsbehandling pris og det stykke arbejde Quickpot lavede. De havde ikke svinet noget til i bilen eller udenpå, og der var heller ingen ridser, som jeg ellers havde været lidt nervøs for. De vaskede og rengjorde faktisk min bil efter behandlingen, så det var tip top! Qiuckpot laver også noget som hedder en levetidsgaranti. Det vil sige, at hvis din bil er mindre end 4 år gammel og ikke allerede lider af rust i undervognen, så Quickpot altså står for undervognsbehandlingen hos dem resten af din bils levetid. Det er super smart! Lige nu holder Quickpot også 25 års jubilæum, så du kan få 15% på din undervognsbehandling pris. Det benyttede jeg mig af, så jeg er virkelig bare tilfreds med service og pris, og jeg ved nu, at jeg ikke skal være bange for om min undervogn ligepludselig ruster. Så kan vinteren bare komme an!

Læs mere om biler her.