Hårtab – Det sker også for kvinder

Hårtab kan i mange sammenhænge være svært at tale om. Mange mennesker som oplever hårtab, kan have det pinligt over det fordi det er et tegn på aldring. Det burde dog ikke være et tabu. Det er helt normalt at tabe hår og der er overraskende mange mennesker, som også oplever hårtab i en ung alder. Jeg er selv en del af den gruppe. Jeg oplevede nemlig hårtab, da jeg var omkring de 30 år. Det skete i forbindelse med, at jeg var gravid med barn. Meget mere om dette i indlægget, så læs med.

Hårtab for kvinder

Hårtab sker også for kvinder. Det er dog ikke lige så udbredt som hos mænd. Hårtab påvirker både mænd og kvinder og 25% oplever hårtab fra 25 års alderen. Uanset alder og køn kan hårtab ofte påvirke livskvaliteten i en negativ retning. Der er mange grunde til, hvorfor kvinder oplever hårtab. Det kan blandt andet ske på grund af hormoner i kroppen. Det kan for eksempel være ved ændringer i hormonbalancen ved for eksempel graviditet og at komme i overgangsalderen. Tab af håret kan også forekomme ved brug af forkerte eller usunde produkter, som ikke passer til lige netop din krop. Dårlig kost har også en stor indflydelse på håret. Typisk vil en person, som spiser sundt og varieret også have sundt hår. Medicin kan også have en rolle i hårtab. Mange former for medicin har nemlig bivirkningen hårtab.

Jeg fik hjælp

Jeg oplevede hårtab, da jeg blev gravid for 4 år siden. Jeg valgte at gøre noget ved det efter jeg fødte min lille dreng. Jeg kunne nemlig mærke, at mit hårtab påvirkede mit selvværd. Jeg undersøgte forskellige steder og jeg fik anbefalet Hårklinikken. Jeg valgte at tage til konsultation og besluttede mig for at gennemføre proceduren. Efter et par måneder kunne jeg allerede se forskel. Den dag i dag kan man overhovedet ikke se, at jeg på et tidspunkt har døjet med hårtab. Jeg har været utrolig glad for resultatet og kan anbefale Hårklinikken til enhver tid.

Hårklinikkens professionelle eksperter

Hårklinikken har haft vedvarende succes i branchen siden opstarten for over 20 år siden. Hårklinikken har skabt positive resultater hos mere end 95% af deres glade og tilfredse kunder over hele verden. De driver 13 hudklinikker i hele verden og skal til at åbne en afdeling på Manhatten i New York i USA. Hårklinikkens eksperter bliver fortsat ved med at innovere og skabe nye produkter til deres nuværende og potentielle kunder.

 

NLP i Roskilde kan redde dit parforhold.