Denne musikundervisning passer ind i din travle hverdag

Hej bloggen! Det er blevet søndag, og vi skal tale om musikundervisning. Jeg er super glad for, at I er kommet forbi i dag. Det kan være, at I går og har en lille drøm om at synge igen, eller blive god til klaver eller et ndet instrument.

Musikundervisning for voksne – er det noget for dig?

I dag bliver det rigtig spændende her på bloggen. Vi skal nemlig tale om musikundervisning til voksne, som foregår på en musikskole som vi kender det, fra vi var børn. Det der med, at man efter skole skulle til musikundervisning, men man vidste godt inderst inde, at man ikke havde øvet nok. Det skete alt for tit, og jeg fik altid lidt en opsang fra min lærer. Han sagde, at det jo var mit eget valg, men at jeg lige så godt kunne lade være med at komme til musikundervisning, hvis jeg ikke øvede de andre dage. Nu er vi blevet voksne, og nu er der nogen af os, som bliver nostalgiske og har lyst til at øve igen og spille igen. Det har jeg ihvertfald meget lyst til. Derfor fandt jeg denne musikskole for voksne, hvor undervisningen er planlagt, så man kan få det efter arbejde. Det er super fedt, og man går på hold med andre.

Få venner i musikken

Som sagt går man på hold med andre voksne mennesker, når man får musikundervisning på denne musikskole for voksne. Derudover passer deres musikundervisning ind i alles hverdag, fordi man går på hold om aftenen. Det betyder også, at man selv bestemmer hvornår og hvad tid, man gerne vil gå til musikundervisning alt efter hvilket hold du melder dig til. Der er mange forskellige hold. Det kommer jo også an på, hvad du vil have musikundervisning i. Hvis du har fået blod på tanden til at spille eller synge igen, så har jeg linket til denne musikskole længere oppe i denne blogpost. Så kan du komme i kontakt med dem og komme igang selv. Jeg har fået en del nye bekendtskaber via min musikhobby, og det er bare så dejligt. Vi har et super godt sammenhold på vores hold, og jeg lærer rigtig meget.

Hvis du har lyst, så kan du også læse meget mere på bloggen lige her. Jeg håber, at I har hygget jer med dette blogindlæg, og så må I alle sammen have en rigtig dejlig søndag der ude og lavet noget dejligt med familien.